Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Trusevici, Alla | |
dc.contributor.author | Postolache, Victoria | |
dc.date.accessioned | 2019-12-03T13:28:45Z | |
dc.date.available | 2019-12-03T13:28:45Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Trusevici, Alla. Indicaţii metodice de realizare şi susţinere a proiectului de curs : Ciclul I, studii superioare de licenţă. Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 36. Ştiinţe economice. Codul şi denumirea specialităţii: 364.1 Finanţe şi bănci : Forma de învăţământ: cu frecvenţă / Alla Trusevici, Victoria Postolache ; Universitatea de Stat "Alecu Russo" din Bălţi, Facultatea de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe economice. – Bălţi : [s.n.], 2017. – 20 p. : tab. | ro |
dc.identifier.uri | http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/4468 | |
dc.description.abstract | Indicaţii metodice de realizare şi susţinere a proiectul de curs (teza de an) este o lucrare de cercetare independentă a studentului realizată sub conducerea unui specialist de la catedra de profil în anul II, semestrul 4. Aceasta reprezintă o modalitate importantă de a monitoriza activitatea studentului după promovarea practicii de producţie I. Proiectul de curs reprezintă un studiu independent, finalizat, care include soluţia unei probleme ce rezultă din cercetarea unui obiect prin diverse metode de analiză. | en_US |
dc.language.iso | ro | ro |
dc.publisher | USARB | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | proiectul de curs | ro |
dc.subject | teză de an | ro |
dc.title | Indicaţii metodice de realizare şi susţinere a proiectului de curs : Ciclul I, studii superioare de licenţă. Codul şi denumirea domeniului general de studiu: 36. Ştiinţe economice. Codul şi denumirea specialităţii: 364.1 Finanţe şi bănci : Forma de învăţământ: cu frecvenţă | ro |
dc.type | Book | en_US |
The following license files are associated with this item: