Репозиторий Dspace

Tabilirea modificărilor în conţinutul polizaharidelor (substanţele pectice, celuloza şi hemiceluloza) în fructele de păr, în funcţie de metoda de păstrare aplicată [Articol]

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Svetlicenco, Valentina
dc.contributor.author Plămădeală, L.
dc.contributor.author Bujoreanu, Nicolae
dc.date.accessioned 2017-10-25T07:11:33Z
dc.date.available 2017-10-25T07:11:33Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Svetlicenco Valentina. Tabilirea modificărilor în conţinutul polizaharidelor (substanţele pectice, celuloza şi hemiceluloza) în fructele de păr, în funcţie de metoda de păstrare aplicată / Valentina Svetlicenco // Agricultura durabilă în Republica Moldova: provocări actuale şi perspective : Culegere de articole ştiintiţifice Filiala Bălţi a Acad. de Ştiinţe a Moldovei. – Bălţi : Indigou Color, 2017. – P. 212-214. – ISBN 978-9975-3156-2-3. ro
dc.identifier.uri http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3499
dc.description.abstract Was made an analysis of the changes in the parameters of the polysaccharide complex in the pear fruits of the varieties Vâstavochnaia and Noiabrskaia for long-term storage under the conditions of the ULO and under the influence of the preparation „Fitomag‖. It is shown that the applied storage methods have significantly slowed down the intensity of processes biodegradation of polysaccharides. en
dc.language.iso ro ro
dc.publisher USARB ro
dc.subject pear fruit en
dc.subject storage en
dc.subject pectin substances en
dc.subject hemicellulose en
dc.subject cellulose en
dc.subject ethylene en
dc.subject controlled atmosphere en
dc.title Tabilirea modificărilor în conţinutul polizaharidelor (substanţele pectice, celuloza şi hemiceluloza) în fructele de păr, în funcţie de metoda de păstrare aplicată [Articol] ro
dc.type Article en


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию