Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ciobanu, Silvia | |
dc.date.accessioned | 2017-04-07T09:37:42Z | |
dc.date.available | 2017-04-07T09:37:42Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Ciobanu, Silvia. Utilizarea reţelelor sociale în promovarea imaginii Bibliotecii Universitare de la Bălţi / Silvia Ciobanu // Confluenţe bibliologice : Rev. de biblioteconomie şi şt. informării. – 2010. – Nr 1-4(19-22). – P. 74-78. – ISSN 1857-0232. | ro |
dc.identifier.uri | http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3094 | |
dc.description.abstract | Eficienţa Bibliotecii Universitare bălţene s-a axat permanent pe satisfacţia deplină a necesităţilor informaţionale ale utilizatorilor. Modernizarea tehnologiilor bibliotecare ne-a oferit posibilitatea de a multiplica şi diversifica oportunităţile. În anul 2010 a fost creat noi medii de comunicare, care extind posibilităţile de acces la documente, contribuie la diversificarea ofertelor informaţionale ale Bibliotecii. Web 2.0, o nouă generaţie de servicii bibliotecare, oferă noi căi de a considera şi exploata posibilităţile organizatorice ale web-ului. Conform acestora, conţinutul şi informaţia din web este oferită utilizatorilor de către mai mulţi furnizori: mass-media, guverne şi organizaţii, firme, persoane particulare, în special, de biblioteci, legate între ele prin reţele informaţionale, care contribuie activ la răspîndirea informaţiilor pe întregul glob prin intermediul webului. | ro |
dc.language.iso | ro | ro |
dc.publisher | Biblioteca Ştiinţifică USARB | ro |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Web.2.0 | ro |
dc.subject | servicii bibliotecare | ro |
dc.subject | reţelele sociale | ro |
dc.subject | promovare | ro |
dc.title | Utilizarea reţelelor sociale în promovarea imaginii Bibliotecii Universitare de la Bălţi [Articol] | ro |
dc.type | Article | ro |
The following license files are associated with this item: