Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/879
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.otherHăbăşescu, Angela, alcăt.-
dc.contributor.otherVacarciuc, Valentina, alcăt.-
dc.contributor.otherTopalo, Valentina, coord. şt.-
dc.date.accessioned2014-11-03T03:53:15Z-
dc.date.available2014-11-03T03:53:15Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationAnul 2014 - Anul European al reducerii risipei de alimente : [Expoz. on-line] / Bibl. Șt. a Univ. de Stat „Alecu Russo” din Bălți ; realizat: Angela Hăbășescu, Valentina Vacarciuc ; coord.: Valentina Topalo. - Bălți, 2014.ro
dc.identifier.urihttp://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/879-
dc.description.abstractExpoziția reflectă problema reducerii risipei de alimente, care a devenit un fenomen foarte răspîndit. Expoziţia este structurată din compartimentele: legislaţie, politici, strategii, documente naţionale/internaţionale în sistemul alimentar; rapoarte anuale ale fondului ONU pentru populaţie (UNFPA), materiale conferinţelor, simpozioanelor naţionale/internaţionale şi publicaţii periodice care descriu rolul şi importanţa reducerii risipei de alimente.ro
dc.language.isororo
dc.publisherBiblioteca Știinșifică USARBro
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectproduse agroalimentarero
dc.titleAnul 2014 - Anul European al reducerii risipei de alimente [Resursă electronică] : Expoziţiero
dc.typePresentationen
Appears in Collections:Multimedia

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
alimente.pdf16,43 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons