Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/879
Title: Anul 2014 - Anul European al reducerii risipei de alimente [Resursă electronică] : Expoziţie
Authors: Hăbăşescu, Angela, alcăt.
Vacarciuc, Valentina, alcăt.
Topalo, Valentina, coord. şt.
Keywords: produse agroalimentare
Issue Date: 2014
Publisher: Biblioteca Știinșifică USARB
Citation: Anul 2014 - Anul European al reducerii risipei de alimente : [Expoz. on-line] / Bibl. Șt. a Univ. de Stat „Alecu Russo” din Bălți ; realizat: Angela Hăbășescu, Valentina Vacarciuc ; coord.: Valentina Topalo. - Bălți, 2014.
Abstract: Expoziția reflectă problema reducerii risipei de alimente, care a devenit un fenomen foarte răspîndit. Expoziţia este structurată din compartimentele: legislaţie, politici, strategii, documente naţionale/internaţionale în sistemul alimentar; rapoarte anuale ale fondului ONU pentru populaţie (UNFPA), materiale conferinţelor, simpozioanelor naţionale/internaţionale şi publicaţii periodice care descriu rolul şi importanţa reducerii risipei de alimente.
URI: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/879
Appears in Collections:Multimedia

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
alimente.pdf16,43 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons