Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/4701
Title: Diversitatea lingvistică reprezintă cheia unei mai bune comunicări interculturale [Resursă electronică] : Expoziţie
Authors: Ababii, Lilia, alcăt.
Cazacu, Gabriela, alcăt.
Topalo, Valentina, coord. şt.
Keywords: limbi europene
diversitate lingvistică
comunicare interculturală
metode de studiere
expoziţii online
colecţia Bibliotecii Ştiinţifice a USARB
Issue Date: 2020
Publisher: Biblioteca Ştiinţifică USARB
Citation: Diversitatea lingvistică reprezintă cheia unei mai bune comunicări interculturale [Resursă electronică] : Expoziţie / Bibl. Şt. a Univ. de Stat „Alecu Russo” din Bălţi ; realizare: Lilia Ababi, Gabriela Cazacu ; coord.: Valentina Topalo. - Bălţi, 2020.
Abstract: Expoziţia Diversitatea lingvistică reprezintă cheia unei mai bune comunicări interculturale este consacrată Zilei Limbilor Europene. Ziua Limbilor Europene este o manifestare care a debutat în anul 2001, an care a fost declarat de Consiliul Europei Anul european al limbilor vorbite. De atunci, în fiecare an, la 26 septembrie, în fiecare din cele 45 de state membre ale Consiliului Europei, se sărbătoreşte Ziua limbilor vorbite. Expoziţia cuprinde documentele din colecţia Bibliotecii Ştiinţifice USARB: manuale, ghiduri de conversaţie care conţin informaţii importante, metode de studiere a diverselor limbi europene pentru începători, nivel mediu, intermediar şi avansat.
URI: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/4701
Appears in Collections:Multimedia

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Limbi_europene_2020.pdf7,18 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons