Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3886
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPetelca, Galina-
dc.contributor.authorPetelca, Oleg-
dc.date.accessioned2018-05-14T08:06:21Z-
dc.date.available2018-05-14T08:06:21Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationPetelca, Galina, Petelca, Oleg. Realizări şi tendinţe în dezvoltarea strategiilor sectorului de prelucrare a laptelui din Republica Moldova / G. Petelca, O. Petelca // Analele Universităţii de Stat “Alecu Russo” din Bălţi. Serie nouă. – Bălţi, 2007. – Fasc. a. : Economie, T. 21. – P. 121-125. – ISBN 978-9975-9555-9-1-4.ro
dc.identifier.urihttp://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3886-
dc.description.abstractSectorul de fabricare a produselor lactate este unul din cele mai importante sectoare ale economiei naţionale, datorită importanţei sale pentru alimentarea populaţiei. Lactatele constituie produse de neînlocuit în raţionul alimentar al omului. Acest lucru însă se referă doar la produsele lactate integrale. Potrivit recomandărilor medicilor o persoană trebuie să consume într-un an 320 kg de lapte şi produse lactate. însă acum populaţia Moldovei consumă în mediu câte 149 kg, ceea ce constituie mai puţin de 50% din norma anuală de consum.ro
dc.language.isororo
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internațional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectcompetitivitate întreprinderiiro
dc.subjecteconomie alimentarăro
dc.subjectindustrie alimentarăro
dc.subjectproduse lactatero
dc.titleRealizări şi tendinţe în dezvoltarea strategiilor sectorului de prelucrare a laptelui din Republica Moldova [Articol]ro
dc.typeArticlero
Appears in Collections:Articole

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Petelca_realizari.pdf2,47 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons