Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3542
Title: Templul moralităţii. Noi strategii educaţionale: Manual-suport în promovarea culturii vieţii morale şi spirituale a copilului
Authors: Zolotariov, Elena
Keywords: morală
strategii educaţionale
spiritualitate
copil
profesor
educator
asistent social
psiholog
Issue Date: 2014
Publisher: Biblioteca Ştiinţifică USARB
Citation: Zolotariov, Elena. Templul moralităţii. Noi strategii educaţionale: Manual-suport în promovarea culturii vieţii morale şi spirituale a copilului / Elena Zolotariov. – Bălţi, 2014. – 161 p.
Abstract: Cartea de faţă se adresează în primul rând profesioniştilor care lucrează sau se pregătesc să lucreze cu copiii, profesorilor, educatorilor, asistenţilor sociali, psihologilor, studenţilor şcolilor superioare şi facultăţilor respective, auditorilor instituţiilor de perfecţionare continuă în domeniul învăţământului. Publicarea acestei cărţi urmăreşte mai multe obiective. Întâi de toate, aş dori să le ofer cititorilor o bază solidă pentru a lucra cu copiii, folosind cel mai bun ce este acumulat până acum în ştiinţele cu referinţă directă la domeniul educării moralităţii. Şi, cel mai important, vreau ca informaţiile conţinute în carte să poată fi utilizate în procesul de învăţare, în cariera profesională şi în viaţa personală a potenţialilor cititori.
URI: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3542
Appears in Collections:Publicaţii didactice şi metodice

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zolotariov_templu_moral.pdf1,6 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons