Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3499
Title: | Tabilirea modificărilor în conţinutul polizaharidelor (substanţele pectice, celuloza şi hemiceluloza) în fructele de păr, în funcţie de metoda de păstrare aplicată [Articol] |
Authors: | Svetlicenco, Valentina Plămădeală, L. Bujoreanu, Nicolae |
Keywords: | pear fruit storage pectin substances hemicellulose cellulose ethylene controlled atmosphere |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | USARB |
Citation: | Svetlicenco Valentina. Tabilirea modificărilor în conţinutul polizaharidelor (substanţele pectice, celuloza şi hemiceluloza) în fructele de păr, în funcţie de metoda de păstrare aplicată / Valentina Svetlicenco // Agricultura durabilă în Republica Moldova: provocări actuale şi perspective : Culegere de articole ştiintiţifice Filiala Bălţi a Acad. de Ştiinţe a Moldovei. – Bălţi : Indigou Color, 2017. – P. 212-214. – ISBN 978-9975-3156-2-3. |
Abstract: | Was made an analysis of the changes in the parameters of the polysaccharide complex in the pear fruits of the varieties Vâstavochnaia and Noiabrskaia for long-term storage under the conditions of the ULO and under the influence of the preparation „Fitomag‖. It is shown that the applied storage methods have significantly slowed down the intensity of processes biodegradation of polysaccharides. |
URI: | http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3499 |
Appears in Collections: | Articole |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Svetlicenco_Stabilirea_Filiala_ASM-Balti-212-214.pdf | 424,71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.