Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3499
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSvetlicenco, Valentina
dc.contributor.authorPlămădeală, L.
dc.contributor.authorBujoreanu, Nicolae
dc.date.accessioned2017-10-25T07:11:33Z
dc.date.available2017-10-25T07:11:33Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationSvetlicenco Valentina. Tabilirea modificărilor în conţinutul polizaharidelor (substanţele pectice, celuloza şi hemiceluloza) în fructele de păr, în funcţie de metoda de păstrare aplicată / Valentina Svetlicenco // Agricultura durabilă în Republica Moldova: provocări actuale şi perspective : Culegere de articole ştiintiţifice Filiala Bălţi a Acad. de Ştiinţe a Moldovei. – Bălţi : Indigou Color, 2017. – P. 212-214. – ISBN 978-9975-3156-2-3.ro
dc.identifier.urihttp://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3499
dc.description.abstractWas made an analysis of the changes in the parameters of the polysaccharide complex in the pear fruits of the varieties Vâstavochnaia and Noiabrskaia for long-term storage under the conditions of the ULO and under the influence of the preparation „Fitomag‖. It is shown that the applied storage methods have significantly slowed down the intensity of processes biodegradation of polysaccharides.en
dc.language.isororo
dc.publisherUSARBro
dc.subjectpear fruiten
dc.subjectstorageen
dc.subjectpectin substancesen
dc.subjecthemicelluloseen
dc.subjectcelluloseen
dc.subjectethyleneen
dc.subjectcontrolled atmosphereen
dc.titleTabilirea modificărilor în conţinutul polizaharidelor (substanţele pectice, celuloza şi hemiceluloza) în fructele de păr, în funcţie de metoda de păstrare aplicată [Articol]ro
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Articole

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Svetlicenco_Stabilirea_Filiala_ASM-Balti-212-214.pdf424,71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.