Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3499
Title: Tabilirea modificărilor în conţinutul polizaharidelor (substanţele pectice, celuloza şi hemiceluloza) în fructele de păr, în funcţie de metoda de păstrare aplicată [Articol]
Authors: Svetlicenco, Valentina
Plămădeală, L.
Bujoreanu, Nicolae
Keywords: pear fruit
storage
pectin substances
hemicellulose
cellulose
ethylene
controlled atmosphere
Issue Date: 2017
Publisher: USARB
Citation: Svetlicenco Valentina. Tabilirea modificărilor în conţinutul polizaharidelor (substanţele pectice, celuloza şi hemiceluloza) în fructele de păr, în funcţie de metoda de păstrare aplicată / Valentina Svetlicenco // Agricultura durabilă în Republica Moldova: provocări actuale şi perspective : Culegere de articole ştiintiţifice Filiala Bălţi a Acad. de Ştiinţe a Moldovei. – Bălţi : Indigou Color, 2017. – P. 212-214. – ISBN 978-9975-3156-2-3.
Abstract: Was made an analysis of the changes in the parameters of the polysaccharide complex in the pear fruits of the varieties Vâstavochnaia and Noiabrskaia for long-term storage under the conditions of the ULO and under the influence of the preparation „Fitomag‖. It is shown that the applied storage methods have significantly slowed down the intensity of processes biodegradation of polysaccharides.
URI: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3499
Appears in Collections:Articole

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Svetlicenco_Stabilirea_Filiala_ASM-Balti-212-214.pdf424,71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.