Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3350
Title: Particularităţile metodologice de proiectare a traseelor individuale de învăţare a studenţilor în cursurile electronice la informatică (pe exemplul cursului „HTML 5”). Secialitatea 532.02 – Didactica informaticii : Autoreferatul tezei de doctor în științe pedagogice
Authors: Cabac, Ghenadie
Keywords: învăţare individuală
studierea informaticii
cadre didactice
formare profesională iniţială
Issue Date: 2017
Publisher: Universitatea de Stat din Tiraspol
Citation: Cabac, Ghenadie. Particularităţile metodologice de proiectare a traseelor individuale de învăţare a studenţilor în cursurile electronice la informatică (pe exemplul cursului „HTML 5”). Secialitatea 532.02 – Didactica informaticii : Autoreferatul tezei de doctor în științe pedagogice / Ghenadie Cabac ; Universitatea de Stat din Tiraspol. - Chişinău, 2017. - 30 p.
Abstract: Alegerea temei de cercetare a fost condiționată de existența unei probleme, care la o analiză mai profundă, poate fi apreciată drept una decisivă pentru rezultativitatea formării: implicarea fiecărui student în procesul de instruire. Aceasta, la rândul său, presupune soluționarea cel puțin al altor trei probleme: (a) luarea în considerație a scopurilor și a nevoilor de învățare ale studenților la proiectarea și realizarea formării; (b) modalitățile de formare la viitorii specialiști a cunoștințelor, abilităților și competențelor necesare pentru a face față schimbărilor; (c) impactul arhitecturii cognitive umane asupra proiectării sarcinilor de învățare.
URI: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/3350
Appears in Collections:Autoreferate

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
autoreferat_teza_G_Cabac_7.06.pdf1,09 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons