Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/2673
Title: Indicaţii metodice de realizare şi susţinere publică a tezelor de licenţă. Pentru studenţii ciclului I - studii superioare de licenţă. Domeniul general de studiu 36 – “Ştiinţe Economice”. Specialitatea 821.1 – “Turism”
Authors: Suslenco, Alina
Garbuz, Veronica
Keywords: indicaţii metodice
susţinerea tezei de licenţă
elaborarea tezei de licenţă
teză de licenţă
Issue Date: 2016
Publisher: USARB
Citation: Suslenco, Alina. Indicaţii metodice de realizare şi susţinere publică a tezelor de licenţă. Pentru studenţii ciclului I - studii superioare de licenţă. Domeniul general de studiu 36 – “Ştiinţe Economice”. Specialitatea 821.1 – “Turism” / Alina Suslenco, Veronica Garbuz ; Univ. de Stat "Alecu Russo" din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de ştiinţe economice. - Bălţi, 2016. - [24] p.
Abstract: Prezenta lucrare este elaborată în concordanță cu exigențele din domeniul dat și sunt destinate studenților, conducătorilor științifici, comisiilor de evaluare a tezelor de licență pentru a fundamenta cerințele obligatorii minime pentru elaborarea și susținerea unei lucrări de licență în cadrul Catedrei de științe economice. Indicațiile metodice sunt adresate studenților de la Specialitatea 821.1 – „Turism”, a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți.
URI: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/2673
Appears in Collections:Publicaţii didactice şi metodice

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
suslenco_indicatii_licenta.pdf754,22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons