Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/2591
Title: Electrotehnologii : Lucrări de laborator pentru specialităţile: Tehnologii de instruire şi producere în Inginerie şi construcţia de maşini
Authors: Pereteatcu, Pavel
Keywords: electrotehnologii
lucrări de laborator la electrotehnică
aliere prin scântei electrice
eroziune eelctrică
Issue Date: 2016
Publisher: USARB
Citation: Pereteatcu, Pavel. Electrotehnologii : Lucrări de laborator pentru specialităţile: Tehnologii de instruire şi producere în Inginerie şi construcţia de maşini / Pavel Pereteatcu ; Univ. de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe Fizice şi Inginereşti. – Băţli : [s.n], 2016. – 67 p.
Abstract: Denumirea generală de „electrotehnologii” îmbină diverse procese tehnologice, particularităţile deosebite ale cărora constau în utilizarea energiei electrice pentru realizarea transformărilor tehnologice ale materialului (schimbările de stare, compoziţie, structură, formă şi proprietăţi de exploatare, etc.) Prezentul îndrumar, propune un ciclu de lucrări, care are drept scop familiarizarea studenţilor în aspect teoretic şi practic cu tehnici de laborator din domeniul metodelor electrofizice de prelucrare. El este adresat viitorilor specialişti, care vor să-şi adîncească cunoştinţele din domeniul tehnologiilor de vîrf.
URI: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/2591
Appears in Collections:Publicaţii didactice şi metodice

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pereteatcu_electrotehnologii.pdf1,82 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons