Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/1842
Title: Indicaţii metodice de realizare şi susţinere publică a tezei de licenţă. Pentru specialitatea 0412.1 – „Finanţe şi Bănci”(Învăţămînt cu frecvenţă şi cu frecvenţă redusă)
Authors: Balînschi, Andrei
Postolache, Victoria
Cazac, Ianina
Keywords: teză de licenţă
indicaţii metodice
finanţe bancare
Issue Date: 2020
Publisher: USARB
Citation: Balînschi, Andrei. Indicaţii metodice de realizare şi susţinere publică a tezei de licenţă. Pentru specialitatea 0412.1 – „Finanţe şi Bănci” (nivelul 6 – ciclul I: învăţământ superior de licenţă, învățământ cu frecvență şi cu frecvenţă redusă) / Andrei Balînschi, Victoria Postolache, Ianina Cazac ; Univ. de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Econ. şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe econ. - Bălţi , 2020. - 41 p. : tab., fig.: Bibliogr.: p. 29-30.
Abstract: În indicaţiile metodice privind elaborarea şi susţinerea publică a tezei de licenţă sunt expuse scopurile de bază de realizare a tezei de licenţă, ordinea de selectare şi aprobare a temei, metodologia de selectare şi utilizare a literaturii la tema selectată, metodele de elaborare a planului. Este reflectată ordinea de scriere a tezei de licență, formatarea textului şi a materialului ilustrativ, obţinerea avizului conducătorului ştiinţific, de asemenea fiind caracterizate şi etapele de susţinere a tezei de licență. Indicaţiile metodice de realizare şi susţinere publică a tezei de licenţă sunt adresate studenţilor de la specialitatea 0412.1 – „Finanţe şi Bănci” (învăţământ cu frecvenţă şi cu frecvenţă redusă).
URI: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/1842
Appears in Collections:Publicaţii didactice şi metodice

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Balinschii_Ind_metod_FB.pdf1,46 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons