Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/1842
Title: Indicaţii metodice de realizare şi susţinere publică a tezei de licenţă. Pentru specialitatea 364.1 – „Finanţe şi Bănci”(Învăţămînt cu frecvenţă la zi şi fără frecvenţă)
Authors: Balînschi, Andrei
Postolache, Victoria
Cazac, Ianina
Keywords: teze de licenţă
indicaţii metodice
finanţe bancare
Issue Date: 2016
Publisher: USARB
Citation: Balînschi, Andrei. Indicaţii metodice de realizare şi susţinere publică a tezei de licenţă. Pentru specialitatea 364.1 – „Finanţe şi Bănci”(Învăţămînt cu frecvenţă la zi şi fără frecvenţă) / Andrei Balînschi, Victoria Postolache, Ianina Cazac ; Univ. de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, Fac. de Ştiinţe Reale, Econ. şi ale Mediului, Catedra de Ştiinţe econ. -Bălţi , 2016. - 40 p. : tab., fig., an., verso f. alb.: Bibliogr.: p. 29.
Abstract: În indicaţiile metodice privind elaborarea şi susţinerea publică a tezei de licenţă sunt expuse scopurile de bază de realizare a tezei de licenţă, ordinea de selectare şi aprobare a temei, metodologia de selectare şi utilizare a literaturii la tema selectată, metodele de elaborare a planului. Este reflectată ordinea de scriere a tezei de licență, formatarea textului şi a materialului ilustrativ, obţinerea avizului conducătorului ştiinţific, de asemenea fiind caracterizate şi etapele de susţinere a tezei de licență. Indicaţiile metodice de realizare şi susţinere publică a tezei de licenţă sunt adresate studenţilor de la specialitatea 364.1 – „Finanţe şi Bănci” (învăţământ cu frecvenţă la zi şi fără frecvenţă).
URI: http://dspace.usarb.md:8080/jspui/handle/123456789/1842
Appears in Collections:Publicaţii didactice şi metodice

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
licenta.pdf1,14 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons