Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

EBSCO

Consorţiul REM - Resurse Electronice pentru Moldova, este un proiect comun al Institutului pentru o Societate Deschisă, Budapesta - Open Society Institute (OSI) şi Compania editorială EBSCO Publishing (SUA). EBSCO este la moment unul dintre cei mai mari furnizori de reviste în format tradiţional şi electronic.

 Academic Search Premier
logo Academic Search Premier Bază de date multidisciplinară cu texte integrale din peste 4 600 de publicaţii, inclusiv texte integrale din aproximativ 3 900 de titluri verificate de experţi. Sunt disponibile documente în format PDF, începând cu anul 1975, din peste o sută de periodice şi referinţe citate cu posibilitate de căutare din peste 1 000 de titluri.
Business Source Premier
 logo Business Source Premier Cea mai utilizată bază de date pentru căutări în domeniul afacerilor: marketing, management, contabilitate, finanţe şi economie. Oferă texte integrale, începînd cu 1886, din peste 2 300 de periodice, din peste 1 100 de titluri verificate de experţi. Este actualizată zilnic.
ERIC
logo Eric Education Resource Information Center, conţine peste 1 300 000 de înregistrări şi legături la texte integrale din peste 317 000 de documente din domeniul educaţiei, începând cu anul 1966.
GreenFILE
logo GreenFILE Oferă informaţii ce acoperă toate aspectele impactului uman asupra mediului (poluare, schimbarea climei, reciclare etc.) – 649 de reviste, full-text – Conţine indexări şi abstracte pentru aproximativ 649 000 înregistrări, de asemenea şi acces la full text pentru 4 700 de înregistrări.
Library, Information Science & Technology Abstracts
logo Library, Information Science & Technology Abstracts Indexează peste 500 de periodice esenţiale, peste 50 de periodice prioritare şi 125 de periodice selective; cărţi, rapoarte de cercetare şi articole, începând cu jumătatea anilor 60 până astăzi la subiectele: biblioteconomie, clasificare, catalogare, bibliometrică, regăsirea informaţiilor online, managementul informaţiilor, etc.
MasterFILE Premier
logo MasterFILE Premier Concepută special pentru bibliotecile publice, această bază de date multidisciplinară oferă texte integrale din aproximativ 1 700 de publicaţii de interes general, cu texte integrale disponibile din anul 1975. Include texte din 500 de cărţi de referinţă şi 164 400 de documente din surse primare, precum şi o colecţie de imagini de 502 000 de fotografii, hărţi şi steaguri. Este actualizată zilnic prin intermediul EBSCOhost.
Newspaper Source
logo Newspaper Source Texte complete din peste 40 de ziare din Statele Unite şi din lume, texte integrale selective din 380 de ziare regionale (din Statele Unite), transcrieri de ştiri televizate şi radiofonice.
Regional Business News
logo Regional Business News Cuprinde texte integrale din publicaţii regionale de afaceri, informaţii din peste 80 de publicaţi din toate zonele urbane şi rurale din Statele Unite.
Research Starters – Education
logo Research Starters – Education Bază de date concepută special pentru elevii de liceu, studenţi şi masteranzi. Conţine rezumatele articolelor de aproximativ 3 000 de cuvinte scrise de cercetători, savanţi şi alţi experţi în domeniu. Articolele sunt proiectate pentru a fi puncte de plecare pentru studenţi, oferindu-le imagini de ansamblu la subiect, definiţii relevante ale bazei de date din domeniul educaţiei. Este completată cu manuale şi alte materiale, cu imagini de ansamblu la subiecte de actualitate în asistarea cercetării cu succes a elevilor, studenţilor, cercertătorilor.
Research Startes - Business
logo Research Startes - Business Bază de date care conţine ghiduri de studiu şi de cercetare conceput special pentru elevii avansaţi de liceu, studenţi şi tineri absolvenţi. Baza de date constă din articole complete, dar cu un rezumat concis la subiect de aproximativ 3 000 de cuvinte scrise de cercetărori şi oameni de ştiinţă. Articolele sunt proiectate pentru a fi puncte de plecare pentru studenţi, oferindu-le imagini de ansamblu la subiect, definiţii relevante ale bazei de date din domeniul educaţiei. Este completată cu manuale şi alte materiale cu imagini de ansamblu la subiecte de actualitate în asistarea cercetării cu succes a elevilor, studenţilor, cercertătorilor.
Research Startes - Sociology
logo Research Startes - Sociology Bază de date care inserează ghiduri de studiu şi de cercetare conceput special pentru elevi avansaţi de liceu, studenţi şi tineri absolvenţi ai facultăţilor. Ele constau din articole complete, dar cu un rezumat concis la subiect de aproximativ 3 000 de cuvinte scrise de cercetători, oameni de ştiinţă şi alţi experţi. Articolele sunt proiectate pentru a fi puncte de plecare pentru studenţi, oferindu-le imagini de ansamblu la subiect, definiţii relevante ale bazei de date din domeniul educaţiei. Este completată cu manuale şi alte materiale, cu imagini de ansamblu la subiecte de actualitate în asistarea cercetării cu succes a elevilor, studenţilor şi cercertătorilor.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Cu ce scop recurgeţi la serviciile Bibliotecii universitare?

Pentru studiu eficient (seminare, teste, examene etc.) - 25%
În scopuri de cercetare (proiecte, conferinţe, redactarea de articole, teze) - 31.3%
Pentru informare în domeniul interesat - 31.3%
Pentru a participa la activităţile Bibliotecii - 0%
Pentru a petrece timpul liber - 0%
Pentru a copia documentul identificat - 6.3%
Acces Internet - 0%
Pentru socializare cu colegii - 0%
Altele - 6.3%

Total voturi: 16
The voting for this poll has ended on: Octombrie 30, 2017

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare