Диеты от специалистов в похудении беру на all-diet.info.

Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat "Alecu Russo" din Bălţi este "Una dintre cele mai mari biblioteci universitare din Europa de Est...", menţiona Revista ONU în Moldova, 2001, nr. 4(9), cu prilejul deschiderii Centrului de documentare al ONU la Bibliotecă în anul 2001.

Este unica Bibliotecă Ştiinţifică la Nordul Moldovei clasată de Guvern la categoria superioară de retribuire a muncii, are statut de Centru Biblioteconomic, Bibliotecă Depozitară Regională a Băncii Mondiale, este membru al Consorţiului REM (Resurse Electronice pentru Moldova), participantă la Proiectele Naţionale SIBIMOL, Memoria Moldovei.

„In anul 1986, in centrul campusului universitar, a fost inaugurat un splendid bloc al bibliotecii, incomparabil si unical... din Republica ... " (Popa I., Regina Cărţii in Nord, Biblioteca Universităţii din Bălţi // Literatura şi arta, 2003, 31 octombrie). Amplasată pe patru nivele, cu o suprafaţă de circa 6 000 m2, cu o înzestrare tehnică modernă, Biblioteca oferă spaţii şi condiţii comode de lucru, acces la o colecţie enciclopedică în 42 de limbi şi la o bogată infrastructură informaţională, servicii modernizate în realizarea misiunii sale principale de acoperire informaţională şi documentară a procesului de studiu şi cercetare ştiinţifică universitară.

Muzeul Bibliotecii, „Memorii peste timp," invită la o excursie în trecutul instituţiei infobibliotecare:

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Cu ce scop recurgeţi la serviciile Bibliotecii universitare?

Pentru studiu eficient (seminare, teste, examene etc.) - 25%
În scopuri de cercetare (proiecte, conferinţe, redactarea de articole, teze) - 31.3%
Pentru informare în domeniul interesat - 31.3%
Pentru a participa la activităţile Bibliotecii - 0%
Pentru a petrece timpul liber - 0%
Pentru a copia documentul identificat - 6.3%
Acces Internet - 0%
Pentru socializare cu colegii - 0%
Altele - 6.3%

Total voturi: 16
The voting for this poll has ended on: Octombrie 30, 2017

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare