Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

Conferinţa de diseminare a Proiectelor Internaţionale Erasmus+ şi Parteneriatul Moldovei cu Norvegia şi România

Elena Harconiţa, director BŞ USARB şi Valentina Topalo, şef serviciu Activităţi Infobibliotecare, CD ONU, CIUE, au relatat despre participarea la întîlnirea în cadrul proiectului ERASMUS + Capacity Building in the Field of Higher Education (CBHE), Project Management Committee (PMC) Meeting : Library Network Support Services: modernising libraries in Armenia, Moldova and Belarus through library staff development and reforming libraries [LNSS], desfăşurată la DRESDEN, GERMANIA, în data de 28 februarie - 4 martie 2016.

La această întîlnire a fost prezentat raportul privind realizările Bibliotecii Ştiinţifice USARB în cadrul Proiectului, inclusiv pilotarea Modulului 8 Politica de dezvoltare a colecţiilor de bibliotecă şi Proiectul Zilei de Sensibilizare Naţională privind Bibliotecile în ziua de 27 aprilie 2017.

Valentina Topalo a relatat despre vizita efectuată la Biblioteca de Stat Saxonă / Biblioteca Universităţii Tehnice din Dresda.

Elena Harconiţa a prezentat informaţii despre participarea la activităţile în cadrul Proiectului „Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Moldova”; Întâlnirea anuală de proiect și Workshopul profesional nr.4 „Cultura Informației” din 7-8 februarie 2017, implicaţii în realizarea Studiului sociologic privind evaluarea necesităților de modernizare a bibliotecilor universitare, organizat de Centrul Pro Comunitate.
Galerie poze

La întâlnirea anuală în cadrul Proiectului „Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Moldova” au fost acordate Certificate de participare la Școala de Vară (ediția a doua), care va avea loc în acest an la Galați, România, instituţiilor învingătoare în Maratonul naţional al arhivării publicaţiilor în repozitoriile instituţionale: Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „A. Russo” din Bălţi; Biblioteca Ştiinţifică Medicală a Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „N. Testemiţanu”; Biblioteca Republicană Ştiinţifică Agricolă a Universității Agrare de Stat din Moldova.

Silvia CIOBANU, Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „A. Russo” din Bălţi; Ana MUNTEAN, Biblioteca Ştiinţifică a Academiei de Studii Economice a Moldovei au beneficiat de cîte un Certificat pentru participarea la Concursul de Logo al Proiectului.

De asemenea, dna director a vorbit despre lucrările Atelierului de planificare strategică care a avut loc la 5-6 februarie 2017 la Biblioteca Ştiinţifică a Academiei de Studii Economice a Moldovei, organizat în cadrul Proiectului „Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Moldova”, facilitat de Centrul Pro Comunitate și SRL CONT-M ASIST

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Cu ce scop recurgeţi la serviciile Bibliotecii universitare?

Pentru studiu eficient (seminare, teste, examene etc.) - 25%
În scopuri de cercetare (proiecte, conferinţe, redactarea de articole, teze) - 31.3%
Pentru informare în domeniul interesat - 31.3%
Pentru a participa la activităţile Bibliotecii - 0%
Pentru a petrece timpul liber - 0%
Pentru a copia documentul identificat - 6.3%
Acces Internet - 0%
Pentru socializare cu colegii - 0%
Altele - 6.3%

Total voturi: 16
The voting for this poll has ended on: Octombrie 30, 2017

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare